دوستان و نمایندگان گرامی، فیچر بسیار پر تقاضای تعویض طرح به ربات اضافه گردید
📣 #اطلاعیه
🔄 #آپدیت #ربات
🟢 دوستان و نمایندگان گرامی، فیچر بسیار پر تقاضای تعویض طرح به ربات اضافه گردید
🟢 زین پس با مراجعه به پنل مشتری، در ردیف پایین دکمهای با اسم تعویض طرح را مشاهده میکنید که با کلیک روی آن و انتخاب طرح دلخواه و تمدید آن حساب مشتری به طرح دیگری انتقال داده میشود
🔹نکات:
▫️با تعویض طرح، صرفا برای تمدید بعدی ست میشود
▫️برای اعمال نهایی حتما باید پس از تغییر طرح، به پنل مشتری برگشته و مراحل تمدید را نیز طی کنید
▫️انتقال طرح رایگان است و هزینهای کسر نمیگردد، پس از تمدید به دلیل ریست شدن حجم و زمان اکانت مشتری هزینه آن طرح جدید فقط حساب میشود
📌 مثال:
▫️شما طرح 30 گیگ یک ماهه برای مشتری تهیه کردید و قصد تعویض پکیج به 50 گیگ یک ماهه دارید
▫️بر روی دکمه انتقال طرح کلیک کرده و طرح مدنظر خودتون رو انتخاب کنید
▫️سپس به پنل مشتری برگشته و تمدید کنید تا اکانت از 30 گیگ یک ماهه به 50 گیگ یک ماهه تبدیل گردد
❗️مهم:
▫️پس از تغییر و تمدید نهایی هزینهای به شما عودت نمیگردد، پس اگر قصد تغییر به طرح های بالاتر دارید:
1- صبر کنید مشتری تمام حجم خودرا استفاده کند سپس تغییر دهید
2- اگر در همان لحظه اول خرید قصد تغییر دارید با پشتیبانی هماهنگ کنید تا از حسابتان مبلغ اضافی کسر نگردد
🔄 #آپدیت #ربات
🟢 دوستان و نمایندگان گرامی، فیچر بسیار پر تقاضای تعویض طرح به ربات اضافه گردید
🟢 زین پس با مراجعه به پنل مشتری، در ردیف پایین دکمهای با اسم تعویض طرح را مشاهده میکنید که با کلیک روی آن و انتخاب طرح دلخواه و تمدید آن حساب مشتری به طرح دیگری انتقال داده میشود
🔹نکات:
▫️با تعویض طرح، صرفا برای تمدید بعدی ست میشود
▫️برای اعمال نهایی حتما باید پس از تغییر طرح، به پنل مشتری برگشته و مراحل تمدید را نیز طی کنید
▫️انتقال طرح رایگان است و هزینهای کسر نمیگردد، پس از تمدید به دلیل ریست شدن حجم و زمان اکانت مشتری هزینه آن طرح جدید فقط حساب میشود
📌 مثال:
▫️شما طرح 30 گیگ یک ماهه برای مشتری تهیه کردید و قصد تعویض پکیج به 50 گیگ یک ماهه دارید
▫️بر روی دکمه انتقال طرح کلیک کرده و طرح مدنظر خودتون رو انتخاب کنید
▫️سپس به پنل مشتری برگشته و تمدید کنید تا اکانت از 30 گیگ یک ماهه به 50 گیگ یک ماهه تبدیل گردد
❗️مهم:
▫️پس از تغییر و تمدید نهایی هزینهای به شما عودت نمیگردد، پس اگر قصد تغییر به طرح های بالاتر دارید:
1- صبر کنید مشتری تمام حجم خودرا استفاده کند سپس تغییر دهید
2- اگر در همان لحظه اول خرید قصد تغییر دارید با پشتیبانی هماهنگ کنید تا از حسابتان مبلغ اضافی کسر نگردد